Connect with us

A 2018-as japán horoszkópod meglepő változásokról mesél, ami ebben az évben vár rád!

Asztrológia

A 2018-as japán horoszkópod meglepő változásokról mesél, ami ebben az évben vár rád!

A 2018-as japán horoszkóp szerint nagy változások elé nézünk ebben az évben. Ha kíváncsi vagy arra, hogy te mire is számíthatsz pontosan, akkor most megtudhatod!

A 2018-as japán horoszkóp szerint nagy változások elé nézünk ebben az évben. Ha kíváncsi vagy arra, hogy te mire is számíthatsz pontosan, akkor most megtudhatod!

Válaszd ki a születési éved és tudd meg, mi vár rád 2018-ban a Japán Horoszkóp szerint!

IPPAKU – FEHÉR VÍZ

Társaságkedvelő ember, szívesen van a középpontban. Fájdalmát inkább elrejti, nem szívesen mutatja ki, ha bántódás éri. Olyan, mint a víz: simogató, gyengéd, de van benne kellő erő és akarat.

2018-ban: az év eleje tartogathat némi kellemetlen meglepetést, akár szakítást, akár egy kisebb betegséget. Ezt azonban március közepétől egy rendkívül kedvező időszak követi majd. Pénzügyei május hónapban stabilizálódnak, s nyáron érdemes igazán befektetnie, vállalkozásba kezdenie. Hajlamos azonban túlzottan alárendelni magát az anyagiaknak, ezért az őszi hónapokat mindenképpen töltse barátai körében, töltődjön fel. Az sem kizárt, hogy év végén rátalál a szerelem. Érdemes felmérést készítenie, miről is szólt eddig az élete, minek volt értelme, és minek nem. Nagyobb szabadságra van szüksége, utazzon többet, érdemes az utazásait is az év második felére időzítenie.

JIKOKU – FEKETE FÖLD

Tájékozott, művészeteket kedvelő ember. Kifejezetten erős akarat és makacsság jellemző rá. Mások szemében kissé merevnek tűnhet, de ez csupán a látszat. Szereti, ha meghittebb hangulatban szórakozhat.

2018-ban: megtörténhet, hogy leépítésekre kerül sor munkahelyén, ám gyorsan talál új állást, ahol anyagilag és erkölcsileg is megbecsülik. A régi viszonyokban elérkezik az ideje annak, hogy új utakra lépjenek. Pénzügyekben óriási szerencse köszönt önre, amikor szinte bármihez nyúlhat, az arannyá változik. Az év első fele lesz az, amely intenzívebb, Párkapcsolatában a szenvedélyek, a föllángolások, az új kapcsolatok lesznek jellemzők, főként a tavaszi és nyár eleji hónapokban. Augusztus környékén egy olyan változás következik be az életében, amire maga sem számított. A novemberi hónap azonban mind anyagilag, mind szerelmi téren megviselheti, de aztán túljut rajta.

SANPEKI – TÜRKIZ FA

Stílusa elragadó, bárkit képes elbűvölni. Kivétel nélkül a társaság középpontja, ám olykor sokaknak ez már harsánynak tűnhet. Mégis, olyan bájosan könnyeden veszi át a vezető szerepet, hogy senki sem tud rá haragudni.

A következő cikk: A 2018-as japán horoszkópod meglepő változásokról mesél, ami ebben az évben vár rád! folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel