Connect with us

November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja neked!

Horoszkóp

November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja neked!

Az év utolsó előtti hónapja nagy változásokat hoz és komoly döntések elé állít majd minden csillagjegyet!

Az év utolsó előtti hónapja nagy változásokat hoz és komoly döntések elé állít majd minden csillagjegyet!

Kos

Különösebb döccenők nélkül haladnak a dolgaid, képes leszel novemberben másokat is inspirálni, sőt, akár változtatásra rávenni. Nagyszerű ötleteidet hasznosítani is tudod, nem vesznek el valahol félúton. Több szem többet lát: oszd meg a gondolataidat másokkal is. Kosként szinte érthető, hogy most sem leszel maradéktalanul elégedett önmagaddal és a sikereiddel, folyamatosan többre vágysz. Ez nem gond, de ha meg tudnál elégedni a pillanatnyi helyzettel, talán jobbnak látnád a lehetőségeidet. Az anyagi ügyek most kevésbé érdekelnek. Szerencsére nem is kell velük sokat foglalkoznod, a pozitív változás magától érkezik a hónap közepén. A szerelem is megkörnyékez a hónap vége felé.

Bika

November eleje izgalmas és mozgalmas lesz, nem fogsz lazsálni. Ha mégis inkább a pihenés oldalára billented a mérleg nyelvét, tudd, sok érdekes dologról lemaradhatsz. Új ismeretségekre, barátságokra, üzleti kapcsolatokra lelhetsz, melyekből profitálhatsz – nemcsak erkölcsileg, hanem akár anyagilag is. Új tervek megvalósítására kiváló a hónap közepe, főleg akkor, ha az alapokat már régebben letetted. Emberi kapcsolataid most általában harmonikusak, ha még keresed az igazit, akkor minden esélyt megkapsz arra, hogy végre meg is érkezzen. Minden rejtett és nyílt vágyad teljesülhet, csupán meg kell fognod az élet gyeplőjét, és magadnak kell irányítanod a saját dolgaidat.

Ikrek

Szakmai előmenetelre vágysz? Jobb tanulmányi eredményekben bízol? Netán a saját vállalkozásodat kellene kimozdítani a holtpontról? Most mindenhez szabad utat kapsz, kifejezetten eredményes lehetsz november közepéig. Igazán elsajátíthatnál pár érdekes trükköt, melyek a te előrehaladásodat könnyítenék meg most és a jövőben. A telihold környékén, azaz november 17-e körül akad majd pár apró gond, amit leginkább olyan emberek okozhatnak neked, akik nehezen viselik a sikereidet. Sok akadályt gördíthetnek eléd, de ha szemfüles leszel, ki is kerülheted ezeket. Új ötletek megvalósításához a 26-a utáni időszak kedvez majd. A magányosok ekkor szerelemre is találhatnak.

Rák

Általában megfontolt, óvatos és lelkiismeretes vagy, ám novemberben ki kell nyitnod a szemed, hogy időben észrevedd, akad valaki, aki ki akarja használni a jóindulatodat, és alaposan félre akar majd vezetni. Légy szemfüles, gondolkodj reálisan, jelentősebb döntések esetén ne az érzelmek alapján válassz, hanem csakis a józan ész útmutatásával. A bizalmatlanság most nem szégyen, hanem kifejezetten hasznos dolog, ennek segítségével pedig időben leleplezheted azt, aki téged szemelt ki áldozatául. A hónap második felében bármibe is fogsz, azt sikerrel zárod. Ha anyagilag szeretnél gyarapodni, figyeld a lehetőségeket, mert lesznek bőven!

Oroszlán

Olyan sok lesz a tennivalód, hogy alig bírod utolérni magad. Állandóan tüsténkedsz, a lazításra pedig még gondolni sem mersz! A munka a fejed búbjáig ér – nemcsak szakmai téren, hanem bizony otthon is! Még az a szerencse, hogy nem szimplán kötelességből dolgozol vagy tanulsz, ezért a hónap közepén már elmondhatod, hogy megérte belefektetni az erőt és az energiát mindenbe. A jutalom is megérkezik, ami mindenért kárpótolni fog. Tetteidet és erőfeszítésedet siker koronázza. Ha úgy érzed, bőven megdolgoztál a pihenésért, akkor november utolsó harmadában találj erre módot, az égiek segítik a teljes kikapcsolódást és feltöltődést.

Szűz

November folyamán jelentős, számodra igen kedvező bolygómozgások lesznek jelen. Lehetőségeid száma hirtelen megtöbbszöröződik. Nem okoz benned félelmet, hogy az ismeretlenbe ugorj. Mindennapjaidat jó irányba terelik az égi hatások, a beragadt ügyeket ismét nagy intenzitással folytatod, a problémák számát lecsökkented, és az új kihívásokat tudatosan keresed. Fontos, hogy a nap neked is csak 24 órából áll, azaz ne vállald túl magad, nehogy elveszítsd a fonalat, és kizökkenj a kerékvágásból. A hónap második felében, különösen 17-e után ne tervezz komolyabb dolgokat, inkább pihenj.

Mérleg

Egy olyan hónap lesz ez, amikor a pihenés felejthető, a munka, a tanulás, a szellemi fejlődés viszont fókuszba kerülnek. Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hetek állnak előtted. Mindebben az a legjobb, hogy egy-egy dolgot több oldalról is meg fogsz közelíteni, így a végén kiváló döntéseket hozol majd. Számos jó ötlettel rukkolsz elő, és most nem is hagyod magad lebeszélni ezek megvalósításáról. Még az is lehet, hogy alkalmanként meg kell védened a terveidet, de ettől ne futamodj meg, ugyanis épp így lelhetsz támogatókra, akik hosszú távon egyengethetik majd az utadat. A hónap vége nem várt bevételt hozhat.

Skorpió

November legeleje hozhat zűröket, munkád terén és a magánéletedben is összeakaszthatod a bajszod másokkal, ugyanis az elképzeléseid teljesen szembe mennek másokéval. Az esetlegesen kialakuló viták mégis nagyon gyorsan megoldódhatnak, méghozzá úgy, hogy hajlasz a kompromisszumra, és erre ráveszel másokat is. Így a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad, a te lelked pedig lenyugszik. Ha tanulsz, akkor most nagyon könnyen fogod elsajátítani az új ismereteket, érdemes novemberre vizsgákat időzíteni, ha ez megoldható. Ha dolgozol, a hónap második felében kedvező lehetőségekre számíthatsz, amiket érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak, nyisd ki a szíved.

A következő cikk: November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja neked! folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel