Connect with us

Friss Heti Horoszkópok [Október 16-tól – 22-ig]

Asztrológia

Friss Heti Horoszkópok [Október 16-tól – 22-ig]

Kos

Sok energia gyűlhet össze benned, ami a munkád során is megadja neked a hatékonyság esélyét. Ezért érdemes azokat a feladataidat előnyben részesítened, amelyek nyitott szemléletet kívánnak meg tőled. A magánéletedben hasznát veheted a temperamentumodnak, ami szerelmi életedet is felpezsdítheti. Töltsd az időt kedveseddel, a kapcsolatot erősítheti a pármasszázs! Használjatok vanília illatú masszázs olajat, ami bizonyítottan növeli a kedvet a szerelemhez! Az érzéki élmény mindkettőtöknek jót tesz.

Bika

Elbűvölő arcodat mutatod, s szinte sugárzik belőled a harmónia a napokban! Ez hozzásegíthet ahhoz is, hogy előre lépj, a munkád területén. Ne félj használni a személyes vonzerődet is! Ha új szerelemre vágysz, akkor érdemes tudatosan is nyitottá tenned magad erre, így észreveszed majd azokat az új alkalmakat, amelyek nagyon felvillanyozhatnak. Az idő alkalmas az új ismeretségek megteremtésére. Jobban kellene figyelned a testsúlyodra, inkább könnyebb ételeket egyél, de naponta többször.

 

Ikrek

A legjobb az lenne, ha pihenhetnél egy kicsit, hiszen nagyon fáradt hangulatban vagy. Minden egyes porcikádban a lazításra vágynál, s a legszívesebben talán elutaznál egy pihentető hétvégére. Ügyelj az öltözködésre, hiszen most könnyen megfázhatsz. Még akkor sem tanácsos vékony ruhában járnod, ha egyébként úgy érzed, hogy nem fázol. A szerelmi életedre most mindenképpen több időt kell szakítanod, hiszen kedvesed úgy érezheti, hogy nagyon elhanyagolod. Mutasd meg neki, hogy fontos számodra.

 

Rák

A hangulatod néha a mélyponton lehet, hiszen soknak érzed a kötelezettségeidet. Mivel nagyon fogékony vagy az élet szépségeire is, az idődet inkább azzal töltenéd, hogy ráhangolódsz a lazításra és a szerelemre. Nagyon szívesen áldoznál időt arra, hogy kedveseddel végre teret engedjetek a romantikának. A gyengéd, szeretetteljes erotika nagyon megnyugtató lehet számodra. Jót tesz a kapcsolatodnak, ha teljes egészében elkényezteted partneredet, s nemcsak a szekszben! Hallgasd meg Őt, ha segítségre van szüksége.

A következő cikk: Friss Heti Horoszkópok [Október 16-tól – 22-ig] folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel