Connect with us

Szombati Hajnal Horoszkóp – “A szombat is egy olyan nap lesz, amit az életöröm és a vidámság tölt meg”

Horoszkóp

Szombati Hajnal Horoszkóp – “A szombat is egy olyan nap lesz, amit az életöröm és a vidámság tölt meg”

Hajnal horoszkóp, Magyarország egyik leghíresebb asztrológusának tollából

 

Hajnal horoszkóp, Magyarország egyik leghíresebb asztrológusának tollából

 

Kos

Szombat
2017-05-13

Szombaton a Hold a Nyilas jegyében marad, te pedig tele vagy vállalkozókedvvel. Ma sport áll a programodon. Ez rendkívül jó hatással van rád, és utána vég nélkül tele leszel energiával. Egy utazás is jó programnak ígérkezik. Annyi a programod, hogy már szabadidőstressz alá kerülsz. Ha így akarod, ám legyen…

Kos napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Bika

Szombat
2017-05-13

Szombaton hektikusan kezdődik a nap. Mindenki akar tőled valamit, családod is meglehetősen igénybe vesz. Állapíts meg fontossági sorrendet, időben vond meg a határaidat. Délután fordítsd magadra az idődet, ne engedd magad kibillenteni a nyugalmadból. Menj el sétálni egy kört! Este egy kis kultúra jó szórakozást nyújthat. Menj el színházba vagy moziba.

Bika napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Ikrek

Szombat
2017-05-13

A Hold szombaton a Nyilas jegyében marad. Aktív vagy, és ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy utazási terveket kovácsolj. Mivel ez a Hold a te partnerházadban áll, kapcsolatod áll ma az első helyen. Most fontosak a közös kirándulások. Ezek alatt újra lényegesen közelebb kerültök egymáshoz. Kikapcsolódásra van szükséged, menj el este szórakozni!

Ikrek napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Rák

Szombat
2017-05-13

A tegnapi egészségnapot legjobb, ha ma továbbfolytatod. Akár délig is pihenhetsz, csak túl ne erőltesd ma magad. Mozogj ma sokat, egy nagy séta ma is tökéletesen megteszi. Este valakivel komoly megbeszélést folytathatsz. Nagyon konstruktív!

A következő cikk: Szombati Hajnal Horoszkóp – “A szombat is egy olyan nap lesz, amit az életöröm és a vidámság tölt meg” folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel