Connect with us

Pénteki Hajnali Horoszkóp

Horoszkóp

Pénteki Hajnali Horoszkóp

Napi Mirázs horoszkóp, Magyarország egyik leghíresebb asztrológusának tollából

 

Hajnali horoszkóp, Magyarország egyik leghíresebb asztrológusának tollából

 

Kos

Péntek
2017-05-12

Pénteken a Hold számodra barátságos pozíciót vesz fel. A Nyilas jegyében áll, tehát trigon fényszöget zár be a te jegyeddel. Ezenkívül Mars és Jupiter is trigon fényszög alatt találkoznak egymással. Ma szerencsés esetet fogsz megélni. Összpontosított munkára ma nem nagyon gondolhatsz. Önfeledt hangulatban vagy, és ezt nagyon élvezed.

Kos napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Bika

Péntek
2017-05-12

Pénteken aztán a Hold már a Nyilas jegyében található, ami egyben a te 8. Napházad. Most fontos hogy alaposan belehúzz a munkába. Közben azzal kell számolnod, hogy nyugtalan lesz a hangulat. Örülsz, amikor vége a munkának, és végre örülhetsz a hétvégének. Ma sokat végeztél, meg kellene jutalmaznod magad valamivel érte.

Bika napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Ikrek

Péntek
2017-05-12

Pénteken a Hold már a Nyilas jegyében található. Most egyszerűen óriási kisugárzásod van. Mars. Aki a te jegyedben áll, trigon fényszög alatt lép kapcsolatba Jupiterrel. Most jóformán senki sem tud ellenállni kedvességednek, személyes varázsodnak. Ha van valaki, akit meg akarsz nyerni magadnak, akkor ezt ma kíséreld meg. Nem fogsz kosarat kapni. Hivatásodban is össze tudsz hozni pár dolgot.

Ikrek napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Rák

Péntek
2017-05-12

Pénteken a Hold a Nyilas jegyében áll, ezzel 6. Napházadat aktiválja. Ma ügyelj jobban arra, hogy egészségesen táplálkozzál, fogyassz fok vitamint, egyél ballasztanyagokban gazdag ételeket, sokat igyál, és este feltétlenül tegyél egy nagyobb sétát a friss levegőn. Este már nagyon örülsz az előtted álló hétvégének.

A következő cikk: Pénteki Hajnali Horoszkóp folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel