Connect with us

Szerda Hajnali Horoszkóp – “A szerda mágikus lesz. Közeledik a Telihold”

Horoszkóp

Szerda Hajnali Horoszkóp – “A szerda mágikus lesz. Közeledik a Telihold”

Napi horoszkóp, Magyarország egyik leghíresebb asztrológusának tollából

 

Napi  horoszkóp, Magyarország egyik leghíresebb asztrológusának tollából

 

Kos

Szerda
2017-05-10

Szerdán Teliholdra kerül sor a Skorpió jegyében. Ez felforrósítja az érzelmeket. Ezt a Hold-energiát boszorkányholdnak is nevezik. Különleges szenvedélyt és spirituális energiát tulajdonítanak neki. Mivel ma ugyanakkor Merkúr és Uránusz együttállásba lépnek egymással, váratlan, érdekes híreket kapsz. Neked is nagyszerű ötleteid támadnak. Egy ötleted hosszú távon sikert biztosít neked.

Kos napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Bika

Szerda
2017-05-10

A mágikus Teliholdra szerdán 23.44-kor kerül sor. Te mint Bika ezzel a teliholddal nagyon szoros kapcsolatban állsz, mert a Skorpió jegyében, szemben a te jegyeddel áll. A rituálé, amit ehhez már évszázadok óta ajánlanak, úgy szól, hogy kívánságunkat felírjuk egy cédulára, és a Telihold éjszakáján elássuk a földbe. Fontos: Ezt nem szabad senkinek látnia.

Bika napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Ikrek

Szerda
2017-05-10

Ikrek napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Rák

Szerda
2017-05-10

Szerdán a Hold a Skorpió jegyében marad. A Teliholdig még eltelik néhány óra, ennek ellenére az atmoszféra már feltölt feszültséggel, és nehezen tudsz koncentráltan és szakértelemmel dolgozni. Minél közelebb jön az este, annál érzelmesebb leszel. A Teliholdra aztán 23.44-kor kerül sor. Mágikus energia uralkodik. Ehhez úgy tudsz a legjobban kapcsolódni, ha elvégzel egy meditációt, és kapcsolatba lépsz a Holddal. Adj elő egy kérést ennek a Holdnak, ő meg fog hallgatni, és segít, hogy vágyad hamar teljesüljön.

A következő cikk: Szerda Hajnali Horoszkóp – “A szerda mágikus lesz. Közeledik a Telihold” folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3 Oldal 4
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel