Connect with us

Heti Szerelmi Horoszkóp – “Vajon szerelemre lelsz? Bizony, igencsak megnõ ennek az esélye!”

Horoszkóp

Heti Szerelmi Horoszkóp – “Vajon szerelemre lelsz? Bizony, igencsak megnõ ennek az esélye!”

Most nem csak a hétvégék alkalmasak a flörtre, a kalandozásokra, hanem az átlagos hétköznapok is.

 

Heti szerelmi horoszkóp az összes csillagjegy szülöttének!

Kos

Azért, mert most nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, még ne ess kétségbe. Ha konfliktusok alakulnak ki köztetek, azonnal vonulj vissza, és törekedj a béke fenntartására. Hallgasd meg és fogadd el a másik érveit, szõjetek közös terveket! Ez mindent megold majd.

Kos napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Bika

Szingliként a szerelem több irányból fog ostromolni téged, ám vigyázz az elhamarkodott lépésekkel. Ne azért tedd le a voksodat valaki mellett, hogy ott legyen, hanem azért, hogy maximálisan melletted álljon, örüljön neked. Jóban és rosszban egyaránt.

Bika napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Ikrek

Tettre kész vagy, és bármit megtennél azért, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Nyilvánítsd ki egyértelmûen társad felé, hogy mire vágysz, hogy igényled a testi közelséget, és azt, hogy együtt vessétek bele magatokat a szenvedélybe.

Ikrek napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Rák

Még mindig csak várod az igazit, de nem jön? Sebaj, ami késik, nem múlik. Egyszer csak betoppan, levesz a lábadról, te pedig mást nem is tehetsz, minthogy hagyod magad. Napról napra több lehetõséged lesz az ismerkedésre. Sok sikert!

Rák napi horoszkóp

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Oroszlán

Ha problémákat vélsz felfedezni a kapcsolatodban, s kedvesed rád mutogat emiatt, azt ne hagyd! Mindig kettõn áll a vásár, így függõ ügyeitek és érzelmi nyûgjeitek megoldása is maximálisan közös felelõsség. A válaszok megadását nem halogathatjátok tovább, különben szakításra kerülhet sor.

A következő cikk: Heti Szerelmi Horoszkóp – “Vajon szerelemre lelsz? Bizony, igencsak megnõ ennek az esélye!” folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel