Connect with us

Szerdai Horoszkóp

Horoszkóp

Szerdai Horoszkóp

Napi horoszkóp, Magyarország leghíresebb asztrológusának tollából

Napi horoszkóp, Magyarország leghíresebb asztrológusának tollából

Kos

Szerda
2017-04-12

Szerdán a Hold a Skorpió jegyéből sugárzik, és a visszafelé haladó Merkúrral találkozik. Így könnyen lehetséges, hogy egy régi történet újból napvilágra kerül, és azt most tisztázni kell. Ne mondj semmi helytelent. Hangolódj rá a békülésre, ne a viszálykodásra! Feltétlenül szedd össze magad, mert veszekedés van a levegőben.

Bika

Szerda
2017-04-12

Szerdán a Hold már a Skorpió jegyében található, és így szemben áll a te jegyeddel. Most szinte ki lehet szagolni egy találkozást olyan emberekkel, akikkel nem tudsz jól kijönni. Biztosítalak, hogy ha nem leszel engedékeny és türelmes, az robbanáshoz fog vezetni, ami bizonyos körülmények között még heves is lehet. A békekötés művészet, amit különösen most tudsz gyakorolni.

Ikrek

Szerda
2017-04-12

Szerdán a Hold a Skorpió jegyében áll, és Merkúr ezzel a Holddal szembenállásban találkozik. Ha jól mennek a dolgok, megoldasz egy problémát, amibe másoknak beletörik a foguk. Ha nem, akkor veszekedésbe bonyolódsz, amelyben sajnos te húzod a rövidebbet. Járj hát el okosan, ami neked nem esik nehezedre. Este neked és kedvesednek nyugalomra van szükségetek.

Rák

Szerda
2017-04-12

Szerdán a Hold a Skorpió jegyében található. Ez jó neked. Ez a Hold távol tartja tőled a rossz befolyásokat. Olyan biztosan nyugszol, mintha begubóztál volna. Ez a nap alkalmas arra, hogy elintézd a fontos dolgaidat. A nap során valamikor húzódj vissza néhány órára. Szükséged van rá, hogy ki tudd fújni magadat. Feltétlenül el kell gondolkoznod néhány dolgon.

A következő cikk: Szerdai Horoszkóp folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3 Oldal 4
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel