Connect with us

Horoszkóp 2017 minden csillagjegyre! Jó hírek az Új Évre az asztrológus tollából!

2017 Horoszkóp

Horoszkóp 2017 minden csillagjegyre! Jó hírek az Új Évre az asztrológus tollából!

Jó évnek ígérkezik a 2017-es, sőt még egy napfogyatkozás is lesz az év elején, mégpedig február 26-án, amely jelentősen megnöveli a csillagok, égitestek hatását az életünkre. Íme, mire számíthatunk 2017-ben.

Jó évnek ígérkezik a 2017-es, sőt még egy napfogyatkozás is lesz az év elején, mégpedig február 26-án, amely jelentősen megnöveli a csillagok, égitestek hatását az életünkre. Íme, mire számíthatunk 2017-ben.

Kos

2016 egy sikeres év volt számodra, ami 2017-ben folytatódni fog. Koncentrálj továbbra is a céljaidra, és bízz magadban a jövőben is. Szilárdítsd meg a pozíciódat 2017-ben, ebben segít a Mars energiája, ami a te domináns bolygód. A családi életedben remek évnek ígérkezik 2017, odahaza nyugodtság, támogatás vesz majd körül, ami nagyon sok pozitív energiával tölti fel az életedet. Ha magányos vagy, a szerelem is megtalálhat a következő évben.

Bika

Elővigyázatos, következetes, intelligens vagy, és így is fogod kezelni 2017-ben a dolgaidat. Sokat fogsz dolgozni, aminek viszont meg lesz az eredménye, elégedett leszel a teljesítményeddel. Jobban fogsz bízni magadban, úgy a szakmai, mint a szerelmi életedben. A legjobban te tudsz egy ütős csapatot összerakni, a kapcsolataidat felnőtt módjára fogod kezelni. A belső tartásod erősebbé válik, hitelesebb, őszintébb viszonyt fogsz ápolni magaddal jövőre. Ha szingli vagy, 2017-ben jó esély kínálkozik az ismerkedésre.

Ikrek

Minden kihívással kapcsolatban bátran lépsz fel. Sok utazásra, szakmai fejlődésre számíthatsz a következő esztendőben. Lesz bátorságod kockáztatni, új dolgokat kipróbálni, ami kifizetődő lesz. A bolygók együttállása kedvezően hat az életedre, amit át is fogsz élni 2017-ben. Érdekes emberekkel fogsz megismerkedni, akiknek a véleménye megegyezik a tiéddel. Főként az év eleje lesz kedvező számodra. A családi életedben boldog leszel és a közösségi életben is szerepet vállalsz. Ha magányos vagy, akkor használd ki az időt, hogy nagyobb önbizalomra tegyél szert, majd csak utána érdemes a szerelem felé tekintened.

Rák

2017 egy nagyon jó év lesz, hiszen fejlődés és anyagi bőség fogja jellemezni a következő 12 hónapot. Változásokra számíthatsz a szakmai életedben, de ennek meglesz az anyagi vonzata. A munkahely miatt még lakhelyet is válthatsz. A családi életedben minden rendben lesz, különösen az idősebb hozzátartozóiddal fog javulni a kapcsolatod. Ha szingli vagy, maximálisan használd ki az egyedül töltött időt, mert a javadra válhat.

Oroszlán

Szerencsés évre számíthatsz, csodás dolgok fognak történni a szakmai életedben és az pénzügyek terén. Tele leszel életerővel, minden területen sikerül majd helyt állnod 2017-ben. A családi életedben lassan elmúlnak a feszültséget. Ha még egyedül élsz, 2017-ben rád mosolyoghat a nagy Ő, akit már jól ismersz, mivel szerelmes vagy belé, és komoly kapcsolatra számíthatsz.

Szűz

A kapcsolatok terén jó évre számíthatsz 2017-ben. Boldognak, motiváltnak, harmonikusnak érzed magad. Közös nyaralást tervezel a szeretteiddel. “Ha meg akarod menteni a világot, menj haza és törődj a családoddal, szeresd őket.” Az idézet Teréz anyától származik, és ez lesz a te mottód a jövő évben. Ha egyedülálló vagy, egy bimbózó szerelem köszönhet be életedbe. Hogy beengedd Őt, ki kell tárnod a szíved és a lelked.

A következő cikk: Horoszkóp 2017 minden csillagjegyre! Jó hírek az Új Évre az asztrológus tollából! folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3 Oldal 4
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: 2017 Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel